Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

Αξιολόγηση του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ - Απομακρύνθηκε ο Υπαρχηγός

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 έγινε η καθιερωμένη αξιολόγηση του έργου του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ. Ο Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Bluemangamer», αξιολογήθηκε από τα υπόλοιπα ηγετικά μέλη του ΦΙΠΠΑΚ, δηλαδή από τον Αρχηγό «Red Panther 8», από τον Γενικό Γραμματέα «Λάνσελοτ» και από τον Αναπληρωτή Γραμματέα «Ρήγα». Αυτά τα τρία ηγετικά μέλη ψήφισαν σχετικά με το αν επιθυμούν να παραμείνει ο «Bluemangamer» στη θέση του Υπαρχηγού μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010. Είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν ΝΑΙ, ΟΧΙ ή να ρίξουν λευκό. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν μια θετική ψήφος (δηλαδή ένα ΝΑΙ), μια αρνητική ψήφος (δηλαδή ένα ΟΧΙ) και ένα λευκό. Έτσι λοιπόν, ο «Bluemangamer» δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο όριο των δύο θετικών ψήφων και κατά συνέπεια απομακρύνθηκε από τη θέση του Υπαρχηγού την ίδια μέρα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο «Bluemangamer» είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΦΙΠΠΑΚ, καθώς είχε ενταχθεί στο ΦΙΠΠΑΚ στις 27 Απριλίου 1999. Υπηρέτησε το κίνημα με συνέπεια για πολλά χρόνια. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2006 έγινε Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ και παρέμεινε στη θέση αυτή ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2009, δηλαδή για τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό, ο «Bluemangamer» πήρε θέση υπέρ των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 2006-2007, πήρε θέση υπέρ του βέτο που άσκησε η Ελλάδα στο θέμα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, καταδίκασε τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικό, δημιούργησε στις 18 Ιανουαρίου 2009 την ιστοσελίδα του ΦΙΠΠΑΚ στο INTERNET κ.α.
Μετά την απομάκρυνσή του, η θέση του Υπαρχηγού παραμένει κενή. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΦΙΠΠΑΚ είναι ραγδαίες και αυτή τη στιγμή αναζητείται ο επόμενος Υπαρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου