Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Τα γενέθλια του ΦΙΠΠΑΚ. Έκλεισε 13 χρόνια ζωής.


Στις 13 Ιανουαρίου 2010 ήταν τα γενέθλια του ΦΙΠΠΑΚ. Το αγαπημένο μας κίνημα έκλεισε 13 χρόνια ζωής. Το ΦΙΠΠΑΚ (Φιλειρηνικό Προοδευτικό Παλλαϊκό Κίνημα) ιδρύθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1997. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι ενθαρρυντικός. Σε αυτά τα 13 χρόνια, δραστηριοποιηθήκαμε σε διάφορους τομείς. Ασχοληθήκαμε με ένα σωρό ζητήματα : πολιτική, οικονομία, κοινωνικά ζητήματα, στρατός και αντιρρησίες συνείδησης, αθλητισμός , κινηματογράφος, μουσική κ.α. Πήραμε θέση πάνω σε διάφορα σημαντικά θέματα. Αποκτήσαμε τη δική μας ιστοσελίδα στο INTERNET και δημοσιεύσαμε πολυάριθμες ειδήσεις από την ελληνική και ξένη επικαιρότητα. Ευχόμαστε χρόνια πολλά στο ΦΙΠΠΑΚ και ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συνεπείς στις ιδέες μας και να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο Αρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ «Red Panther 8» δήλωσε : «Νιώθω μεγάλη χαρά βλέποντας ότι οι προσπάθειες πολλών ετών ανταμείβονται. Τα όνειρά μας αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Κι αυτό συμβαίνει χάρη στον αγώνα που έχουμε κάνει και που συνεχίζουμε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλει στο να φθάσει το ΦΙΠΠΑΚ στο σημείο που είναι σήμερα. Κλείσαμε 13 χρόνια ζωής και δράσης. Νιώθω υπερήφανος που υπηρετώ αυτό το κίνημα από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα και που αγωνίστηκα μαζί με πολλά αξιόλογα άτομα. Μαζί με τα άλλα μέλη, περάσαμε πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Μετά από μια περίοδο έντονης εσωτερικής κρίσης, ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο του 2006 την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΦΙΠΠΑΚ. Αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ήταν μια αρκετά δύσκολη προσπάθεια αλλά καρποφόρησε. Καταφέραμε να αυξήσουμε τον αριθμό των μελών μας, να δραστηριοποιηθούμε σε διάφορους τομείς και να αποκτήσουμε τη δικιά μας ιστοσελίδα. Φυσικά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί. Έπεται και συνέχεια.» .

Ο «bluemangamer» που διετέλεσε Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ την περίοδο 2006 – 2009, δήλωσε : « Είναι πολύ ευχάριστο να γιορτάζουμε τα γενέθλια του ΦΙΠΠΑΚ. Το ΦΙΠΠΑΚ φέτος έκλεισε 13 χρόνια ζωής. Δεκατρία χρόνια γεμάτα αναμνήσεις, προσπάθειες και αγώνες. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί νιώθω ότι έχω συμβάλει και εγώ στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2006 για να ανασυγκροτήσουμε το ΦΙΠΠΑΚ. Στην περίοδο 2006 – 2009 που ήμουν Υπαρχηγός, καταφέραμε να αποκτήσουμε περισσότερα μέλη και να φτιάξουμε τη δική μας ιστοσελίδα. Μια ιστοσελίδα στην οποία να μπορούμε να δημοσιεύουμε διάφορες ειδήσεις καθώς και τις απόψεις μας πάνω σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Εύχομαι το ΦΙΠΠΑΚ να τα εκατοστίσει και η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.» .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΠΠΑΚ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου