Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Εσωτερικές κόντρες και μαχαιρώματα στο ΛΑ.Ο.Σ. . Το κόμμα έχει αρχηγό τη μπουμπούκα Μανωλίδου

Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις και τα παράπονα στο ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. (Λαϊκιστικός Ακροδεξιός Ορθόδοξος Συναγερμός) πληθαίνουν συνεχώς. Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλάνε για στελέχη που αλληλοκατηγορούνται ή εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για διάφορους ομοϊδεάτες τους. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η δήλωση του Βαγγέλη Παπαδόπουλου σχετικά με την μπουμπούκα – τηλεστάρ Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγο του δημαγωγού τηλεβουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είναι γνωστός συνεργάτης κουτσομπολίστικων μεσημεριανών εκπομπών της τηλεόρασης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. κατηγόρησε την μπουμπούκα Ευγενία Μανωλίδου ως υπαίτια για το “κόψιμό” του από το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. στην περιφέρεια Αττικής. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος έκανε σαφές ότι με το βέτο της συζύγου του Άδωνη Γεωργιάδη αποκλείστηκε από υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής.

Διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος του ακροδεξιού ΛΑ.Ο.Σ. Καρατζαφέρης (ή Καρατζαφύρερ) του είχε προτείνει να είναι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται. Σύντομα όμως άλλαξαν τα δεδομένα μετά από παρασκηνιακή και ωμή παρέμβαση της Ευγενίας Μανωλίδου. Εξέφρασε την πικρία του και την οργή του και δήλωσε στην Espresso τα εξής : «μόλις επέστρεψα από ένα σύντομο ταξίδι στην Ισπανία με κάλεσε (ο Γιώργος Καρατζαφέρης) για να μου ανακοινώσει ότι άλλαξαν τα δεδομένα και δεν μπορεί να σεβαστεί τον λόγο και την υπόσχεση του γιατί έβαλε βέτο ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Τι θέλεις; Να χωρίσω με τη γυναίκα μου;» του είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δηλαδή πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είσαι εσύ; Ή το κόμμα το κυβερνάει η Ευγενία Μανωλίδου;» απάντησα. «Πες ό,τι θες αλλά δεν γίνεται» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. », δείχνοντας ότι το πάνω χέρι το έχει το ζεύγος Γεωργιάδη – Μανωλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η παρασκηνιακή παρέμβαση της Μανωλίδου οφείλεται στο γεγονός ότι παλαιότερα της είχε ασκήσει έντονη κριτική για τις τηλεοπτικές εκπομπές της και την εν γένει παρουσία της στην τηλεόραση. Ανάλογες αντιδράσεις είχαν υπάρξει και από άλλα στελέχη και ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με την Μανωλίδου. Ένα άλλο πρόβλημα από αυτά που προκαλούν κλυδωνισμούς στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι και οι φήμες που ακούγονται περί επικείμενης προσχώρησης του βουλευτή Μάκη Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος στη δεκαετία του’80 ήταν πρόεδρος της νεολαίας της χουντικής – φασιστικής ΕΠΕΝ. Ο Β. Παπαδόπουλος παρουσίασε τον Άδωνη Γεωργιάδη ως απόλυτα υπάκουο στα κελεύσματα και στις απαιτήσεις της συζύγου του. Με λίγα λόγια, η υπερπροβεβλημένη από τα ΜΜΕ ναζιάρα γατούλα Ευγενία Μανωλίδου σέρνει … (το) καράβι (του ΛΑ.ΟΣ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου