Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Διάσημες γυναίκες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Γοητευτικές και σέξι κυρίες του δικεφάλου




Το ακόλουθο δημοσίευμα αποτελεί συνοπτική αναφορά σε ορισμένες διάσημες γυναίκες φιλάθλους στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στις διάσημες γυναίκες που υποστηρίζουν την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη λίστα που ακολουθεί παραθέτουμε ορισμένα μόνο ονόματα κυριών που αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές διάσημες γοητευτικές και σέξι γυναίκες (sexy celebrities) που αυτοπροσδιορίζονται ως οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παραθέτουμε τη λίστα με τα ονόματα.

Έλενα Ράπτη : γοητευτική και σέξι ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη. Το 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Είναι βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Πωλίνα : τραγουδίστρια
Νατάσα Θεοδωρίδου : τραγουδίστρια

Εύα – Ευδοξία Καϊλή : άλλη μια γοητευτική και σέξι ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό κανάλι Mega Channel. Είναι βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.

Μαίρη Ακριβοπούλου : μια από τις ομορφότερες και πιο σέξι γυναίκες της Ελλάδας. Γοητευτική παρουσία που συγκεντρώνει πάντα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της. Ασχολείται με την ηθοποιία και με την πολιτική. Ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Κρυφά μονοπάτια» στον ΑΝΤ1 το 2005, όπου υποδύθηκε μια δασκάλα. Ένα από τα πιο αγαπημένα προσωπικά της αντικείμενα είναι η φανέλα με το 7 του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς (ΠΑΟΚ) και η φανέλα με το 7 του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Manchester United).

Βίκυ Χατζηβασιλείου : τηλεπαρουσιάστρια
Ραλλία Χρηστίδου : τραγουδίστρια
Βιβή Μαστραλέξη : τραγουδίστρια

Ολυμπία Χοψονίδου : μοντέλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Κατερίνα Στικούδη : μια από τις πιο γοητευτικές τηλεπαρουσιάστριες. Έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Arren είχε δηλώσει : «Το sex για μένα είναι ο παράδεισος -τελεία και παύλα. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το ενοχοποιούμε. (…) Το sex δημιουργεί χαμογελαστούς ανθρώπους στο δρόμο. Κάτω το γκρίζο, ζήτω το sex».

Σίσσυ Χρηστίδου : τηλεπαρουσιάστρια

Ιωάννα Λίλη : ένα από τα πιο γοητευτικά μοντέλα της Ελλάδας. Το 2001 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Playmate. Φωτογραφήθηκε για διάφορα περιοδικά και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό. Το 2006 παντρεύτηκε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φαίη Σκορδά : τηλεπαρουσιάστρια

Σάσα Μπάστα : ασχολήθηκε με την τηλεόραση και με το τραγούδι. Έγραψε ιστορία η κόντρα της με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πόπη Τσαπανίδου : γνωστή δημοσιογράφος. Είναι μια από τις πιο γοητευτικές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης. Αρχικά εργάστηκε στη ΝΕΤ και στη συνέχεια στο ΣΚΑΪ. Στην ΕΡΤ γνώρισε το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον ερωτεύτηκε. Η Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί πραγματικό πειρασμό για κάθε άνδρα.

Έλλη Μυστακίδου : πρωταθλήτρια του ταε κβον ντο. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ράνια Θρασκιά : τηλεπαρουσιάστρια

Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου