Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

48ωρη απεργία στο σταθμό 902 του ΚΚΕ

Απλήρωτοι δύο μήνες είναι οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM». Ο συγκεκριμένος σταθμός ανήκει στο ΚΚΕ, το κόμμα που έχει στην ιδιοκτησία του και άλλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις όπως π.χ. η Τυποεκδοτική κ.α. Ένα κόμμα που αν και ισχυρίζεται ότι θέλει να υπερασπίζεται τα εργατικά δικαιώματα, στην πράξη πολλές φορές τα καταπατά λειτουργώντας ως στυγνός καπιταλιστής εργοδότης, παρόλο που εισπράττει τα χρήματα της προβλεπόμενης κρατικής επιχορήγησης.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού θα πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούν από το ΚΚΕ τα δεδουλευμένα και ότι θα επαναπροσληφθεί η συνάδελφός τους που απολύθηκε.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη : 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 14ης Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τετάρτης 16ης Νοεμβρίου 2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM», με αιτήματα :

• Την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου που απελύθη από τον ραδιοσταθμό «902 Αριστερά στα FM».
• Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών : Σεπτεμβρίου 2011 και Οκτωβρίου 2011, στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού,
• Τον σεβασμό και εφαρμογή όλων των όρων της ΣΣΕ μας.
Καλούμε, λοιπόν, τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού «902 Αριστερά στα FM» να προχωρήσει αμέσως ως οφείλει στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας. » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου