Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Το ΦΙΠΠΑΚ έκλεισε 15 χρόνια ζωής

Στις 13 Ιανουαρίου 2012 το ΦΙΠΠΑΚ είχε τα γενέθλιά του. Το κίνημα που υπηρετούμε ιδρύθηκε στις 13-1-1997, οπότε έκλεισε 15 χρόνια ζωής. Η 15χρονη διαδρομή του μας έχει προσφέρει αρκετές και ωραίες αναμνήσεις. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε με συνέπεια και συστηματικότητα να ασχοληθούμε με διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν. Η ποικιλία των θεμάτων ήταν αρκετά μεγάλη : πολιτική, οικονομία, κοινωνικά ζητήματα, φιλοσοφία, ποίηση, ταινίες, στρατός και αντιρρησίες συνείδησης, ρατσισμός, ποδόσφαιρο , φόρμουλα 1, ιστορία, λογοτεχνία, μουσική κ.α.

Πήραμε θέση πάνω σε διάφορα σημαντικά θέματα. Προσπαθήσαμε, μέσα από την ιστοσελίδα μας, να σας ενημερώσουμε για όσα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας μπορούσαμε. Αυτό που κάναμε δεν ήταν πολύ εύκολο, καθώς δεν είχαμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας. Παρ’ όλα αυτά όμως, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας. Διευκρινίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δεν θεωρούμε ότι η ενημέρωση είναι εμπόρευμα, γι’ αυτό και δεν έχουμε βάλει καμία διαφήμιση. Η μέχρι τώρα πορεία μας, είναι ενθαρρυντική και αυτό μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου