Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις του Αρχηγού και του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ

Μετά την απομάκρυνση του «Bluemangamer» από τη θέση του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, έγιναν κάποιες δηλώσεις τις οποίες δημοσιεύουμε.
Ο Αρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ «Red Panther 8» έκανε στις 3 Οκτωβρίου 2009 την ακόλουθη δήλωση : «Ο πρώην Υπαρχηγός ‘‘Bluemangamer’’ υπηρέτησε με συνέπεια το ΦΙΠΠΑΚ όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΦΙΠΠΑΚ καθώς εντάχθηκε στο κίνημα στις 27 Απριλίου 1999. Παρέμεινε στη θέση του Υπαρχηγού για 3 ολόκληρα χρόνια (από το 2006 ως το 2009). Υπηρέτησε το ΦΙΠΠΑΚ με προθυμία και ανιδιοτέλεια. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια (2006 – 2009) πήρε θέση σε διάφορα σημαντικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, έκανε διάφορες προτάσεις και ήταν αυτός που δημιούργησε την ιστοσελίδα μας. Χάρη σε αυτόν, το ΦΙΠΠΑΚ απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα τον Ιανουάριο του 2009. Για όλα αυτά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θεωρώ ότι η προσφορά του στο ΦΙΠΠΑΚ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ιδιαίτερα σημαντική και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται δίπλα μας, σε οποιοδήποτε πόστο κι αν βρεθεί.».

Ο πρώην Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Bluemangamer», έκανε στις 3 Οκτωβρίου 2009 την ακόλουθη δήλωση : «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης είναι άδικο. Στα τρία χρόνια που ήμουν Υπαρχηγός, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του ΦΙΠΠΑΚ. Όμως το έργο μου δεν εκτιμήθηκε όπως περίμενα και δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά μου στο ΦΙΠΠΑΚ. Αποχωρώ πικραμένος και απογοητευμένος από τη θέση του Υπαρχηγού. Όμως, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο ΦΙΠΠΑΚ όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.».

2 σχόλια:

  1. Τι πάθατε ρε παιδιά εκεί στο ΦΙΠΠΑΚ ? Χάσατε τον Υπαρχηγό σας ? Απ' ότι κατάλαβα πάτε να μοιάσετε στη Νέα Δημοκρατία, αν και αυτή έχασε τον Αρχηγό της!

    Τώρα δηλαδή ψάχνετε για Υπαρχηγό? Και που να γίνει και τσακωμός όπως γίνεται συνήθως μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε? Ακόμα δεν βρήκατε Υπαρχηγό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή