Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

Η σκευωρία της αστυνομίας και του Χρυσοχοϊδη και η προπαγάνδα παραπληροφόρησης του κόσμου


Μια ολόκληρη προπαγάνδα παραπληροφόρησης του κόσμου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την βομβιστική επίθεση στα Πατήσια, η οποία προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο ενός 15χρονου Αφγανού και τον σοβαρό τραυματισμό της 10χρονης αδελφής του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) σε συνεργασία με τον αρχιγκάγκστερ υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να κάνουν το άσπρο μαύρο. Συγκεκριμένα προσπαθούν μέσα από τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) να πείσουν τους ανυποψίαστους πολίτες ότι πίσω από τη βομβιστική επίθεση στα Πατήσια κρύβεται η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», χωρίς να έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς να έχει αναλάβει η συγκεκριμένη οργάνωση την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης. Κύριος στόχος τους είναι να δυσφημίσουν τη συγκεκριμένη οργάνωση στα μάτια της κοινής γνώμης. Ένας άλλος στόχος των κοστουμαρισμένων ρεμαλιών της κρατικής εξουσίας είναι να προκαλέσουν το αίσθημα του τρόμου στους πολίτες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα που θα είναι κατάλληλο για να τους επιτρέψει να πάρουν περισσότερα και πιο σκληρά μέτρα καταστολής, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την «ασφάλεια του πολίτη».

Η βόμβα ήταν μέσα σε σάκο τοποθετημένο στα σκαλιά του κτιρίου της ΕΕΔΕ επί της οδού Ιακωβάτων 61. Δύο παιδιά αφγανικής καταγωγής μαζί με τη 45χρονη μητέρα τους περνούσαν μπροστά από το κτίριο. Είδαν τον σάκο, πήγαν κοντά και άρχισαν να τον περιεργάζονται, με συνέπεια να προκληθεί έκρηξη. Από την έκρηξη σκοτώθηκε ο 15χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η 10χρονη.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής βγαίνουν με περίσσιο θράσος σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και παπαγαλίζουν το ίδιο ποίημα : ότι δηλαδή η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κρύβεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση. Οι δημοσιοκάφροι τους προσφέρουν με προθυμία αρκετό τηλεοπτικό χρόνο και η προπαγάνδα παραπληροφόρησης συνεχίζεται.

Αυτό που δεν μας είπαν οι ένστολοι κουμπουροφόροι της ΕΛ.ΑΣ. και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι είναι ότι στις 29 Μαρτίου 2010 δημοσιεύτηκε προκήρυξη στο INTERNET, η οποία τους διέψευδε κατηγορηματικά. Συγκεκριμένα, με προκήρυξή της που δημοσίευσε στο INTERNET, η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέφερε ότι : «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ευθύς εξαρχής ότι η ‘‘Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ’’ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν».

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την προκήρυξη της οργάνωσης : « Το τελευταίο 24ωρο βρισκόμαστε σε μια πλήρη συναισθηματική αντίθεση... Από την μία απέραντη θλίψη για το γεγονός του θανάτου του 15χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό της αδερφής του και από την άλλη μέγιστη οργή για τα ρεπορτάζ των media που επιχειρούν να εμπλέξουν την οργάνωσή μας σε αυτό το περιστατικό εντελώς αυθαίρετα και επιτηδευμένα. Δεν συνηθίζουμε να “ενοχλούμαστε” από τα τρομοσενάρια των media όμως η σοβαρότητα του γεγονότος μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε δημόσια άμεσα χωρίς να συνδυάζεται με κάποια ενέργειά μας. Γι αυτό

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ

Γνωρίζουμε ότι ο λόγος μας απέναντι στον λόγο της Αντιτρομοκρατικής δεν έχει την ίδια προβολή αφού τα media εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία “φωτογραφίζουν” και συκοφαντούν την οργάνωση μας και την δήθεν εμπλοκή μας στην έκρηξη στα Πατήσια.

Για αυτό απευθυνόμαστε σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο ώστε να γίνει αντιληπτό το “βρώμικο” παιχνίδι που στήνεται.


Για όλα τα παραπάνω δηλώνουμε

Πρώτον - Όπως ήδη έχουμε γράψει στην προκήρυξη που ακολούθησε την επίθεση μας στην Εθνική Ασφαλιστική “ ...Ο χρόνος που δόθηκε για την εκκένωση του κτιρίου καθορίστηκε εν γνώση του πλήθους και των δυνάμεων που διαθέτει η αστυνομία στην γύρω περιοχή. Στο μέλλον ανάλογα με την γεωγραφική χωροταξία κάθε σημείου θα ορίζουμε το χρονικό περιθώριο. Στόχος μας είναι οι υλικές ζημιές και επισημαίνεται στην αστυνομία να πραγματοποιεί εγκαίρως την εκκένωση του εκάστοτε σημείου...”άρα θα ήταν αντιφατικό και ένοχα απερίσκεπτο να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό σε πυκνοκατοικημένη περιοχή χωρίς να υπάρξει προειδοποιητικό τηλεφώνημα .

Δεύτερον – Στην περίπτωση που ισχύει το τηλεφώνημα στο ALTER το πρωί της ίδιας ημέρας θα ήταν εγκληματική αμέλεια να “εγκαταλείπαμε” τον εκρηκτικό μηχανισμό για δεκατέσσερις περίπου ώρες με ενδεχόμενο κίνδυνο έκρηξης με θύματα περαστικούς. ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. Με απλά λόγια ούτε το ελάχιστο χρονικό περιθώριο των 6 λεπτών θα δίναμε γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο να εκκενωθεί μια περιοχή αλλά ούτε θα αφήναμε εκτεθειμένο ένα μηχανισμό χωρίς να πάμε εμείς οι ίδιοι με προσωπική μας έκθεση να τον περισυλλέξουμε. Είναι και αυτό ένα κομμάτι της ανάληψης ευθύνης των επιλογών μας.

Τρίτον – Είναι πάγια τακτική μας για να αποφεύγουμε τη δυσλειτουργία του εκάστοτε μηχανισμού, να τοποθετούμε πάντα δυο ρολόγια ( και όχι ένα όπως μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει από τα media) ώστε σε περίπτωση εμπλοκής του ενός να λειτουργήσει το εφεδρικό.

Τέταρτον – Πάντα τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που παίρνουμε είναι τουλάχιστον σε δυο διαφορετικά καθεστωτικά μέσα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρανόηση των τηλεφωνητών όπως και τυχών απόκρυψη της εκάστοτε προειδοποίησης κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν σε άλλες οργανώσεις. Επίσης υπάρχει πάντα πλήρης και αναλυτική περιγραφή όχι μόνο του στόχου που έχουμε τοποθετήσει τον μηχανισμό αλλά και αναφορά συγκεκριμένων δρόμων, το μέγεθος της ισχύς του μηχανισμού και οι κατάλληλες υποδείξεις αποκλεισμού και εκκένωσης κτιρίων (το ξενοδοχείο La Mirage στην ομόνοια στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αποκλεισμός των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της Πέτρου Ράλλη και των παρακείμενων κτιρίων)

Πέμπτον – Στην περίπτωση της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στα Πατήσια, έχοντας επίγνωση της περιοχής και της κινητικότητας μεταναστών προειδοποιήσαμε και δώσαμε περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία χρησιμοποιώντας για αυτό το λόγο υλικό χαμηλής εκρηκτικότητας (αυτοσχέδια μαύρη πυρίτιδα) και όχι την εκρηκτική ύλη που τοποθετήσαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στην Διεύθυνση Αλλοδαπών. Επίσης δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση του μηχανισμού στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και όχι στο εσωτερικό της θέλοντας να αποφύγουμε σε κάθε περίπτωση τον πιθανό τραυματισμό των ενοίκων της. Τελειώνοντας εμείς δεν είμαστε ούτε δικαστές ούτε εισαγγελείς ή αστυνομικοί ρεπόρτερ για να καταφεύγουμε σε εύκολα και αβίαστα συμπεράσματα. (…) Τα συμπεράσματα πολλά όπως και η υπενθύμιση πως εάν πρόκειται πράγματι για “τυφλό” χτύπημα τότε είναι συγκεκριμένος ο χώρος που βρίσκεται εκ δεξιών του κράτους και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους πρακτικές (Piazza Fontana, Ιταλία , εκρηκτικός μηχανισμός από παρακρατικούς ακροδεξιούς) κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κοινωνικής έντασης.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου