Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Συλλήψεις μελών της χριστιανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Hutaree


Εννέα μέλη της ένοπλης χριστιανικής οργάνωσης «Hutaree Militia» συνελήφθησαν στις ΗΠΑ μετά από σειρά επιδρομών του FBI στο Michigan, την Indiana και το Ohio.

Η «Hutaree Militia» είναι μια τρομοκρατική – παραστρατιωτική οργάνωση που αποτελείται από φανατικούς χριστιανούς που προβάλλουν εσχατολογικά μηνύματα (προκαλώντας το φόβο των υπόλοιπων θρησκευόμενων πολιτών) και διακηρύσσουν πως προετοιμάζονται για την έλευση του αντιχρίστου.

Όλα τα μέλη της συγκεκριμένης χριστιανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης αποφεύγουν να έχουν φορολογικό μητρώο. Παράλληλα, προμηθεύονται διάφορα όπλα από τη μαύρη αγορά χωρίς να είναι καταγεγραμμένα. Οι συγκεκριμένοι «ταλιμπάν» του χριστιανισμού υποστηρίζουν ότι διατηρούν οπλοστάσιο για «ιερό σκοπό».

Οι επίσημες κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ήταν «συνωμοσία και προτροπή σε στάση και προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν όπλα μαζικής καταστροφής», χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Στην ιστοσελίδα της η οργάνωση προβάλει τα μέλη της να επιδίδονται σε στρατιωτικές ασκήσεις και τους προσδιορίζει ως «Χριστιανούς Μαχητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου