Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η St. Pauli ισοπέδωσε τους νεοναζί της Hansa Rostock



Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 έγινε το μεγάλο ντέρμπι St. Pauli (Σανκτ Πάουλι) - Hansa Rostock (Χάνσα Ροστόκ) για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γερμανίας. Το ντέρμπι συγκέντρωσε τα βλέμματα πολυάριθμων ποδοσφαιρόφιλων. Ως γνωστόν, το μίσος μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι άσβεστο. Η μεγάλη αντιπαλότητά τους έχει πολιτικό υπόβαθρο καθώς η St. Pauli (Σανκτ Πάουλι) έχει αντιφασίστες – αντιναζιστές οπαδούς (ή ANTIFA όπως χαρακτηρίζεται το αντιφασιστικό κίνημα για λόγους συντομίας), ενώ η Hansa Rostock (Χάνσα Ροστόκ) έχει ακροδεξιούς – νεοναζί οπαδούς που συνηθίζουν να υμνούν τον αρχιδολοφόνο Χίτλερ, να χαιρετούν ναζιστικά και να προκαλούν τη δημοκρατική κοινή γνώμη.

Η St. Pauli (Σανκτ Πάουλι) πήρε μια άνετη νίκη με 2-0. Το πρώτο γκολ έβαλε ο M. Ebbers στο 41ο λεπτό και το δεύτερο ο D. Naki στο 54ο λεπτό. Στο 57ο λεπτό αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο F. Boll της Σάνκτ Πάουλι και ο M. Retov της Χάνσα Ροστόκ.

Οι οπαδοί της Σανκτ Πάουλι γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν έπαψαν ούτε στιγμή να ενισχύουν την ομάδα τους και να φωνάζουν αντιναζιστικά συνθήματα. Η St. Pauli με τη σειρά της, φρόντισε να τους ανταμείψει συντρίβοντας τη (ναζιστική) Hansa Rostock και σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο επόμενος αγώνας της Σάνκτ Πάουλι είναι :

FC St. Pauli - FC Augsburg στις 12 Απριλίου 2010.

Σανκτ Πάουλι σε ευχαριστούμε για όλες τις χαρές που μας χαρίζεις απλόχερα.

4 σχόλια:

  1. Χεστηκαμε για την ηττα
    APOL&Hansa Rostock
    Racial Brothers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστα "APOL 88" μην εκνευρίζεσαι. Πρόσεχε μη σχίσεις κανένα καλσόν. Εσύ και οι υπόλοιποι φασίστες πάτε στο φαρμακείο να πάρετε κανένα χάπι γιατί σήμερα ο αγαπημένος σου Λεβαδειακός πέφτει στη Β' Εθνική Κατηγορία.

    Κάτσε στον καναπέ μαζί με τους άλλους φασίστες - νεοναζί του Εθνικιστικού Συνδέσμου Οπαδών Λεβαδειακού και τους χιτλερικούς της Χάνσα Ροστόκ και μασήστε την τσίχλα σας !

    Ο λαός δεν ξεχνά,
    τους φασίστες τους κρεμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψοφος στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μονο ομονοια ρε φλορια!!!! ΠΑΟΚ 4Α ΑΝΤΙΦΑ HOOLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή