Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι Deep Purple σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα το Μάιο του 2011

Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά. Μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Κατά συνέπεια, αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες ροκ συναυλίες του 2011. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα στο Κλειστό του Ελληνικού, θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα, θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου ενώ στις 25 Μαΐου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τους Deep Purple. Άλλωστε είναι γνωστοί σε όλους τους φίλους και οπαδούς της ροκ μουσικής. Είναι το συγκρότημα που έγραψε ιστορία με αξέχαστα τραγούδια όπως το Child in time, Fireball, Strange kind of woman, Smoke on The Water, Perfect Strangers, Stormbringer, Soldier Of Fortune κ.α. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς ροκάδες στην Ελλάδα με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «'Ασε με να κάνω λάθος» και πολλά άλλα.

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της ροκ μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και οι μουσικόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν το Μάιο του 2011.

Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί δισκογραφικά από το 1968 μέχρι σήμερα.

Αθήνα, Παρασκευή 20 Μαΐου (Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού)
Πάτρα, Σάββατο 21 Μαΐου
Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 23 Μαΐου (ΠΑΟΚ Sports Arena)
Ιωάννινα, Τέταρτη 25 Μαΐου (Χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου)

Τιμές Εισιτήριων : 42 Ευρώ
Προπώληση Εισιτήριων από Τέταρτη 26/01
Σε όλα τα Public, Ticket House και ηλεκτρονικά στο www.ticketarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου