Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Επίθεση με γιαούρτια κατά Πάγκαλου. Λαϊκή οργή εναντίον στελεχών της κυβέρνησης

Η οργή του λαού εναντίον των κουστουμαρισμένων κοπριτών της πολιτικής εξουσίας γίνεται καθημερινά όλο και πιο έντονη. Τα κρούσματα επιθέσεων και αποδοκιμασιών εναντίον πολιτικών σε δημόσιους χώρους αυξάνονται συνεχώς. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο περιστατικό με τον Πάγκαλο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος πήγε σε μια ταβέρνα στα Καλύβια και δέχθηκε γιαούρτια και φραστική επίθεση από εκνευρισμένους πολίτες.

Ο ίδιος βέβαια, προκλητικός όπως πάντα, ακολούθησε την πάγια τακτική του : δηλαδή την εκτόξευση λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς, αν και δεν κατάφερε να πείσει κανέναν. Τα παραμύθια με τα οποία μας βομβαρδίζουν τα γαλαζοπράσινα ερπετά και οι δημοσιοκάφροι των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) δεν γίνονται πιστευτά από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Σε δημοσκόπηση που είχε γίνει πρόσφατα, ο προκλητικός Πάγκαλος ψηφίστηκε ως ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός.

Στις λασπολογίες του Πάγκαλου η αντίδραση του Συνασπισμού (ΣΥΝ) ήταν λιτή και αυστηρή, σημειώνοντας για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως «η αμετροεπής συμπεριφορά του, οι προκλητικές δηλώσεις του καθώς και τα ακροδεξιά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης εναντίον του. Κάθε φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, η κατάστασή του επιδεινώνεται δραματικά και ξεσπά σε μνημειώδη παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ίδιο του ευχόμαστε περαστικά, στον δε πρωθυπουργό του συστήνουμε γρήγορα να τον αποσύρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου