Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρόστιμο 250.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ

Το ποσό ρεκόρ των 250.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ για τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν ορισμένοι οπαδοί του στον αγώνα Κυπέλλου Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Επιπλέον, του επιβλήθηκε τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει με οπαδούς στα πλέι οφ, καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Παρά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τον τραυματισμό του Σεμπάστιαν Σάχα και την προσωρινή διακοπή του αγώνα, η επιτροπή έκρινε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Μάλιστα, η λογική της ήταν ότι δεν είναι υπότροπος, για το λόγο αυτό άλλωστε δεν διπλασίασε την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα αυτά, τη στιγμή που το παιχνίδι της Παρασκευής στη Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Ζανκτ Πάουλι (FC St. Pauli) και της Σάλκε (Schalke) διεκόπη χωρίς πολλές κουβέντες, λόγω ρίψης ενός αντικειμένου στον επόπτη, ενώ πριν από δύο εβδομάδες στο ντέρμπι της Μαρσέιγ (Olympique de Marseille) με την Παρί Σεν Ζερμέν (Paris Saint - Germain) στη Γαλλία, οι αρχές τιμώρησαν με 2 μήνες φυλάκιση 2 άνδρες που πιάστηκαν να έχουν στο γήπεδο βόμβες καπνού !

Στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι θα παίξουν με τον κόσμο τους στα πλέι οφ, ωστόσο θεωρούν εξοντωτικό το πρόστιμο των 250.000 ευρώ και για το λόγο αυτό είναι πιθανό να καταθέσουν έφεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ποσό ρεκόρ, το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου