Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αναβλήθηκε η δίκη Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ



Αναβολή για τις 31 Μαΐου 2011 πήρε η δίκη του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ», στην οποία κατηγορείται ότι πλήρωσε μια ανήλικη κοπέλα για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Τόσο ο Μπερλουσκόνι, όσο και η δεκαοκτάχρονη Ρούμπι Καρίμα (Ruby Karima), δεν παρουσιάστηκαν στην έναρξη της δίκης στο Μιλάνο.

Απογοήτευση κατέλαβε τις εκατοντάδες εικονολήπτες και δημοσιογράφους που περίμεναν στο προαύλιο του δικαστικού μεγάρου της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Οι μέχρι τώρα εξελίξεις, πάντως, φαίνεται να ευνοούν τον βουτηγμένο μέσα στα σκάνδαλα Ιταλό πρωθυπουργό.

Η Ρούμπι, απ' ό,τι προέκυψε, δεν πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση για την «δυσφήμιση που υπέστη από την όλη υπόθεση» όπως είχε υποστηρίξει η ίδια. Με την κατάθεσή της, παράλληλα, όταν παρουσιασθεί ενώπιον των εισαγγελέων, αναμένεται να «καλύψει» τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος της έδωσε μεγάλα χρηματικά ποσά για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Παράλληλα, ο αδίστακτος πρωθυπουργός της Ιταλίας, ελπίζει ότι θα μπορέσει να μπλοκάρει την δίκη του Μιλάνου, χάρη στην υποστήριξη του κοινοβουλίου. Η βουλή της Ρώμης, ζήτησε από το Συνταγματικό Δικαστήριο, να αποφανθεί αν με την όλη υπόθεση πρέπει να ασχοληθεί ειδικό δικαστήριο υπουργών. Αν τελικώς οι συνταγματικοί δικαστές απαντήσουν θετικά στο αίτημα του κοινοβουλίου, η δίκη είναι πολύ πιθανό να σταματήσει, επειδή για την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο, θα χρειαζόταν νέα άδεια της βουλής και η δεξιά κυβερνητική πλειοψηφία είναι αδύνατο να συναινέσει.

Αυτό που μένει να εξακριβωθεί, είναι ποια στάση θα κρατήσουν οι 43 κοπέλες που φέρονται να πήραν μέρος στα δείπνα του μεγιστάνα – καναλάρχη - πρωθυπουργού και οι οποίες θα κληθούν, κατά πως φαίνεται, να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα που είχαν βγάλει οι εισαγγελείς του Μιλάνου, ο Μπερλουσκόνι συνάντησε δεκατρείς φορές την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα στην βίλα του Άρκορε, από τότε που η κοπέλα, ήταν δεκαέξι ετών. Στο πόρισμα, αναφέρεται επίσης, ότι "εκτός από την Ρούμπι, ο πρωθυπουργός είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, με άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των δεκαοκτώ ετών".

Αν θέλετε να θυμηθείτε τις πιο γνωστές περιπτώσεις εμπλοκής καλλίγραμμων δεσποινίδων με υποθέσεις του Μπερλουσκόνι, κάντε κλικ στις παραπάνω εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου