Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφόρησε αντιπολεμικό – αντιμιλιταριστικό περιοδικό


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα αντιπολεμικό περιοδικό με τίτλο «Rock the war». Δυστυχώς αργήσαμε να αντιληφθούμε ότι κυκλοφόρησε. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το βρείτε σε ελάχιστα περίπτερα της χώρας, μετά από αρκετό ψάξιμο. Το «Rock the war» έχει αξιόλογα κείμενα με αντιπολεμικό και αντιμιλιταριστικό χαρακτήρα, περιέχει κόμικ του οποίου οι πρωταγωνιστές προέρχονται από την ταινία «Λούφα και παραλλαγή», ειδησεογραφικές στήλες, βιβλιοπαρουσιάσεις, πληροφορίες σχετικά με χώρες που επλήγησαν πρόσφατα από τον πόλεμο, παρουσίαση μουσικών CD καλλιτεχνών που αγωνίστηκαν εναντίον του πολέμου και του μιλιταρισμού και πολλά άλλα.

Εμείς βρήκαμε με δυσκολία τα δύο πρώτα τεύχη του «Rock the war» (τα οποία μάλιστα προσφέρονται μαζί, σε τιμή – προσφορά) και θεωρούμε ότι η προσπάθεια που κάνουν οι δημιουργοί του περιοδικού είναι φιλότιμη και αξιέπαινη. Στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, όπως και κάθε προσπάθεια ανθρώπων που αγωνίζονται ενάντια στο στρατιωτικό κατεστημένο και ενάντια στον πόλεμο, θεωρώντας ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο «Rock the war» και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο τεύχος.

Η εικόνα που δημοσιεύουμε είναι το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του «Rock the war». Για την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος, κάντε αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου