Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Ακροδεξιοί ταραξίες ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις. Το φασιστικό παρακράτος συνεχίζει την εγκληματική του δράση


Το Νοέμβριο του 2010, δύο νεαροί ηλικίας 25 και 26 ετών, συνελήφθησαν στο Περιστέρι από την αστυνομία, με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα άρχισαν από έναν έλεγχο που τους έγινε επειδή επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους υλικά για την κατασκευή βομβών μολότοφ. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε - εκτός των άλλων - ένα μπιτόνι 20 λίτρων γεμάτο βενζίνη.

Οι συλληφθέντες νεαροί ανήκουν στο χώρο της ακροδεξιάς. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησαν ότι είχαν τα υλικά με σκοπό να προβούν σε εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ακροδεξιοί, φασίστες και λοιποί πατριδοκάπηλοι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν εγκληματικές ενέργειες. Είναι γνωστό ότι σε πολλές περιπτώσεις, διάφοροι ακροδεξιοί κάνουν προβοκατόρικες εμπρηστικές επιθέσεις και άλλων ειδών εγκλήματα με στόχο να ενοχοποιήσουν αντίπαλους πολιτικούς χώρους, όπως π.χ. την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου