Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ο χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος (με τα λεφτά των φορολογούμενων)


Συνεχίζουν να προκαλούν καθημερινά το κοινό αίσθημα οι βουλευτές της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, όχι μόνο με τα λόγια τους αλλά και με τις πράξεις τους.

Ενώ από τη μια μεριά λένε συνεχώς ότι δεν θέλουν να απολαμβάνουν τα διάφορα βουλευτικά προνόμια και δεν θέλουν να καταχραστούν τα χρήματα που τους παρέχει ο φορολογούμενος λαός, από την άλλη μεριά αποδεικνύονται θρασύτατοι ψεύτες. Η αγάπη τους για τη χλιδή και την πολυτέλεια δεν είναι εύκολο να κρυφτεί, όσα ψέματα και αν πουν στον κόσμο μέσω των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιεί μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών για τη διαμονή του σε πολυτελέστατο και πανάκριβο ξενοδοχείο πέντε αστέρων.


Η ψευτιά και ο λαϊκισμός της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε και πάλι. Ενώ η Χρυσή Αυγή κατηγορεί (για τα μάτια του κόσμου) το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και δηλώνει ότι συμμερίζεται τον πόνο και την οργή που νιώθουν οι πολίτες που είναι αναγκασμένοι να ζουν κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες και με όλο και λιγότερα χρήματα, η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που ο ελληνικός λαός δίνει στους βουλευτές για να απολαύσει υπερβολικές ανέσεις και πολυτέλειες, μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.


Ο χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος προτιμά να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Βόλο, όπου και εκλέγεται, σπαταλώντας τα χρήματα του προϋπολογισμού της Βουλής, τα οποία παρέχει, βεβαίως, ο Έλληνας φορολογούμενος. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διατηρεί δωμάτιο στο γνωστό πολυτελές 
ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, «VALISRESORT», το πληρώνει με έξοδα του Κοινοβουλίου και προκαλεί βεβαίως τη μέση νοημοσύνη του κάθε πολίτη, ο οποίος διερωτάται πώς ένας βουλευτής Μαγνησίας που διαθέτει, όπως λέει, ακίνητο, διαμένει σε ξενοδοχείο στη δική του πόλη όπου εκλέγεται. 

Το μέλος Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής μίσθωσε για 12 διανυκτερεύσεις δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά το διάστημα 5 -28 Οκτωβρίου. Ο νόμος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτρέπει στους βουλευτές που δεν έχουν ακίνητο ή σπίτι στον τόπο διαμονής τους να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο.
 

Σύμφωνα με το έγγραφο, η Βουλή των Ελλήνων πλήρωσε 855,25 ευρώ, για έντεκα διανυκτερεύσεις του βουλευτή, γνωστού και για την υπόθεση οπλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου