Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Οι Helloween και Gamma Ray στην Αθήνα (9 Μαρτίου 2013)Στις 9 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα θα εμφανιστούν τα δημοφιλή συγκροτήματα της μέταλ μουσικής Helloween και Gamma Ray. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι SHADOWSIDE.
Χώρος συναυλίας : Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Ταε Κβο Ντο)
Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.30
Σημεία προπώλησης: Ticket House, ticketpro.gr

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής :
Ποιος δεν θυμάται την τρελή περιοδεία ‘Hellish Rock Tour’ το 2007/2008;
Οι
HELLOWEEN με special guests τους GAMMA RAY έδωσαν 95 παραστάσεις σε 34 χώρες και o απόηχος των εμφανίσεών τους ήτανε να αφήσουν εκστασιασμένους τους metalheads σε Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Λατινική Αμερική! Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν τότε , μπορούν να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να κάνουν αυτή την περιοδεία δυο φορές πιο αξέχαστη!

Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες: Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για την περιοδεία 'Η
ellish Rock Tour Part II' , που ξεκινάει τον Μάρτιο από την Ευρώπη και θα ταξιδέψει ανά την υφήλιο , άλλη μια φορά παρέα με τους GAMMA RAY. Περιμένετε το συνεχόμενο ‘Metal Ax Made in Germany’ και μετά μπορείτε να αρχίσετε να μαντεύετε τι φοβερό φινάλε θα κάνουν αυτή τη φορά οι Weikath, Deris, Grosskopf και οι υπόλοιποι μαζί με τον Hansen.

Η ατμόσφαιρα τόσο στην σκηνή όσο και στα παρασκήνια ήταν εξαιρετική την προηγούμενη φορά , θα επαναλάβουμε το
party, ανυπομονούμε ήδη για την περιοδεία! δηλώνει ο Michael Weikath.... H περιοδεία 'Hellish Rock Tour' ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα της καριέρας μας , θα τα σπάσουμε άλλη μια φορά! συμπληρώνει ο Kai Hansen.

Κοντά μας λοιπόν στην Αθήνα 9 Μαρτίου 2013 με
opening τους SHADOWSIDE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου