Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Χελωνονιντζάκια (free download)


Τα Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή κινούμενα σχέδια όλων των εποχών. Είχαν και έχουν αναρίθμητους λάτρεις σε πολλές χώρες του κόσμου.

Τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες έμαθαν πολεμικές τέχνες από τον ανθρωπόμορφο αρουραίο, το Δάσκαλο Σπλίντερ (Splinter). Μαζί με τον Σπλίντερ κατοικούν στους υπόνομους της Νέας Υόρκης, τρώνε πίτσα και πολεμάνε διάφορους εγκληματίες, δαιμονικούς μεγαλομανείς και εξωγήινους εισβολείς, παραμένοντας απομονωμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία. Οι δημοφιλείς αυτοί χαρακτήρες αρχικά εμφανίστηκαν σε περιοδικά κόμικς που εκδόθηκαν από τη Mirage Studios το 1984, στο New Hampshire των ΗΠΑ (USA).

Η δημοτικότητά τους εκτινάχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 απόκτησαν μεγάλη επιτυχία και δόξα. Τα τέσσερα χελωνονιντζάκια πήραν τα ονόματα τους από τους διάσημους καλλιτέχνες της Αναγέννησης : Λεονάρντο ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελος, Ραφαήλ και Ντονατέλο.

Ο Λεονάρντο έχει μπλε μαντήλι και σπαθιά. Ο Ραφαέλ έχει κόκκινο μαντήλι, ο ΜικελάντζελοΝτονατέλο πορτοκαλί μαντήλι και ο μωβ μαντήλι. Η καλύτερή τους φίλη είναι η Έϊπριλ Ο' Νιλ, η οποία γνώρισε τα Χελωνονιντζάκια όταν την έσωσαν από τα ρομπότ του Baxter. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση. Ο μεγαλύτερός του εχθρός είναι ο Shredder.

Όταν έγιναν σειρά κινουμένων σχεδίων (cartoon) γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 1987 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως κινούμενα σχέδια στην αμερικανική τηλεόραση. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν ψυχαγωγήσει πάρα πολλά άτομα σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Όσοι θέλετε να δείτε τη μαγεία ορισμένων παλιών επεισοδίων από τα χελωνοντιντζάκια, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα κατεβάσετε και να τα έχετε στη συλλογή σας.


Κατεβάστε (free download) 5 μεταγλωττισμένα επεισόδια από τα παλιά Χελωνονιντζάκια από τις ακόλουθες διευθύνσεις :

http://hotfile.com/dl/84023347/9eea8ce/Katadioxi_Ston_Ourano.avi.html
http://hotfile.com/dl/84029345/6eb45bc/Kinigito_Srous_Dromous.avi.html
http://hotfile.com/dl/84035473/5f55384/Metamorfosi_Splinter.avi.html
http://hotfile.com/dl/84040992/6ce17e6/Xelones_Sto_Kedro_Tis_Gis.avi.html
http://hotfile.com/dl/84046858/40d277c/Xelonoektelestis.avi.html

Password : DreamerZ1000 . Αν δεν κάνει αυτό, τότε γράψτε : greekcartoons.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Είναι απίστευτο. Ρε μάγκες ήθελα πολύ να ξαναδώ κάτι από τα cartoon που έβλεπα παλιά στην τηλεόραση τα σαββατοκύριακα. Ωραίες στιγμές. Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν είναι εύκολο να τα βρεις κάπου όλα αυτά μαζεμένα για download.

    Χελώνες Νίντζα για πάντα !
    Βάλτε και τίποτα άλλο, αν έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωσ τα κατεβαζω τα επεισοδεια δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή